ArcadiaCreație pentru comunicare — | Boomerang
-->

Arcadia

Creație pentru comunicare

Rețeaua de sănătate Arcadia

Pentru oamenii din estul României, fie că locuiesc și lucrează aici sau în străinătate, Arcadia este sinonim cu servicii medicale de calitate. Arcadia își dezvoltă continuu infrastructura și serviciile în domeniul sănătății.

Tot mai aproape!

Acesta este sloganul construit de Boomerang pentru a ilustra modul în care Arcadia vine mai aproape de clienți, cu rețeaua de clinici zonale și cu servicii dedicate din ce în ce mai specializate.

Sloganul are menirea de a transmite apropierea fizică deopotrivă cu grija pentru pacienți și lărgimea gamei serviciilor medicale Arcadia.

Boomerang coordonează și realizarea filmului de prezentare a celei mai noi clinici zonale.

Sănătate, acasă.

Arcadia dezvoltă un program de navigare și management al pacienților români care locuiesc în străinătate și călătoresc în România, inclusiv pentru investigații și operațiuni medicale.

Boomerang dă numele programului cu o valență de slogan, cu scopul de a comunica succint modul de acțiune, dar și de a-și manifesta sprijinul acordat românilor plecați prin administrarea situațiilor medicale din familiile rămase acasă.

Ai un minut?

Atât îți ia, cel mult un minut, pentru a ne contacta. Ne spui în două cuvinte ce îți dorești, iar noi te ajutăm cu întrebări suplimentare. Dacă știi exact ce vrei, e și mai simplu. Trimite-ne brieful și noi venim cu propuneri. Acum!